≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rumunski Van Dajk stiže u Totenhem, Englezi već poludeli za njegovom prelepom devojkom

E. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Đenova zaradila 30 miliona evra

  • 0

Ogroman broj povreda faktički je uništio velike ambicije koje je Totenhem neočekivano prikazao na početku sezone i ekipu gurnuo daleko od borbe za titulu. Ange Postekoglu je nakon tri uzastopne nagrade za trenera meseca u Premijer ligi ostao bez pomoći nosilaca igre, a situacija u odbrani je i dalje kritična.

Ben Dejvis i Kristijan Romero su i dalje van stroja, ostatak defanzivaca je uglavnom rovit posle oporavka, pa je klub odlučio da odreši kesu za rumunskog defanzivca.

Radu Dragušin (21) će ubrzo biti ozvaničen i promovisan u redovima Pevaca, a njegov dosadašnji klub Đenova će posle samo šest meseci zvaničnog ugovora zaraditi 30 miliona evra! U sklopu čitavog transfera Đed Spens će otići na pozajmicu u Kolumbov grad, dok će kompletna plata ostati na teretu engleskog kluba.

Ne previše poznati fudbaler je kao veliki talenat sa 16 godina došao u Juventus 2018. godine iz lokalne akademije talenata u rodnom Bukureštu za sumu od oko 250 hiljada evra, ali je odigrao svega četiri meča za prvi tim, uz pozajmice u Sampdoriji, Salernitani i Đenovi. Već je redovan reprezentativac Rumunije i neće biti prvi defanzivac iz te zemlje u Totenhemu, koji je ne tako davno imao i Vlada Kirikeša.

Nadimak rumunski Van Dajk dobio je usled svoje stamene građe, za koju dobrim delom može da zahvali ocu Danu koji se bavio odbojkom i majci Svetlani, nekadašnjoj košarkašici. Takođe, u jednom od intervjua 2020. godine je rekao da mu je Virdžil velika inspiracija, a i frizurom podseća na štopera Liverpula.

Protekle sezone se u Seriji B etablirao kao pravi lider Đenove i poziv u novu sredinu je već došao, a engleski mediji su se već pozabavili njegovim privatnim životom pa su tako istakli da će zajedno sa njim u London doći i prelepa devojka Joana Stan.


Studira arhitekturu u Bukureštu, međutim u stopu prati svog momka, pa tako ne propušta niti jedan meč i uvek je možete videti na tribinama.

(Telegraf.rs)

Video: Devojka zvezde Real Madrida pokazuje kako pozadinu dovodi do savršenstva: Ne zaboravite da dišete

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA