Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdu Sitija žena ostavila jer je ljubavnici napravio i drugo dete?

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barem tako tvrde engleski mediji

  • 1
Kajl Voker Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pre samo dva dana englesku javnosti šokirala je vest da je En Voker izbacila iz kuće svog supruga - zvezdu Mančester Sitija Kajla Vokera!

Razlog tada nije bio poznat, mada se sumnjalo na moguće neverstvo od strane Vokera, da bi britanski tabloid "San" pod vinjetom ekskluzivno objavio da je razlog raskida poruka koju je En dobila na Boksing Dej.

A u poruci je pisalo da je Voker otac i drugog deteta modela Lorin Gudman (32), devojke kojoj je 2019. napravio sina dok je nakratko bio prekinuo sa En.

Vokerova supruga je prešla preko toga, i sami imaju troje dece, ali ovoga puta je navodno rešena da ide do kraja i već je angažovala jednu od najboljih advokatica kako bi mu uzela što više novca u bogatstvu koje seže do 30 milioan funti.

Lorin je u julu 2022. rodila devojčicu i još tada su postojale glasine da je Voker otac. Nakon poruke koju je dobila, gde se pojavila ista tvrdnja, En je bila poprilično iznervirana i rešila je da stavi tačku na život sa Kajlom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    12. januar 2024 | 09:55

    Ljubavnica mnogo hoće, malo joj jedno oće dva, ženama nikad dosta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA