≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Falko konačno napustio Zvezdu, vreme za Seriju C? "Da, raskinuo sam ugovor! Željan sam fudbala"

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Italijan spreman za novu epizodu u domovini?

  • 3
Fk Kolubara - Crvena Zvezda Foto: Nikola Tomić

Kada je Filipo Falko stigao u Crvenu zvezdu, okrakterisan je kao ogromno pojačanje, ali, nije pružio ni polovinu toga. Praktično, nije ni igrao određeni deo sezone, dok je poslednjih šest meseci samo sedeo u Beogradu i primao platu, sve do ove zime, kada je i sam priznao da je raskinuo ugovor.

Filipo Falko je to otkrio za portal "SportItalia", gde kaže da je njegova avantura u Srbiji došla do kraja posle dve godine. Došao je iz Lećea u transferu vrednom 1.2 miliona evra, ali, tokom svog perioda u klubu se nije previše pokazao.

- Avantura u Srbiji je završena, sa Crvenom zvezdom sa raskinuo ugovor šest meseci pre isteka. Dobro sam, treniram i željan sam da se što pre vratim na teren. Dobro radim, nastavljam da se usavršavam. Verujem da još uvek mogu mnogo da dam fudbalu, kako u Italiji, tako i van nje - kaže Falko za ovaj portal.

On ističe da je daleko od gotovog, pošto već ima ponude iz domovine, ali i inostranstva.

- Nisam igrao tri-četiri meseca, ima nekih dodatnih poteškoća. Ispao sam iz tima nakon što se moj odlazak u junu nije ostvario, nisam se tada dogovorio sa Crvenom zvezdom. Opcija ima i u Italiji i u inostranstvu, pa ću sa svojim agentima sve proceniti

Kao jedna od ekipa se pominje i Taranto, tim koji nastupa u Seriji C, gde je trener tamošnjeg kluba Ecio Kapuano rekao da bi ga sačekao na aerodromu.

- On je sjajan, kao trener, ali i kao čovek, u dobrim smo odnosima dugi niz godina. Sa Tarantom treniram jer moram da održim kondiciju. Postoje kontakti, ali ništa više od toga. Ponosan sam što sam ostvario tri promocije iz B u A. Osećam se odlično i želim da dobijem šansu, možda čak i u timu koji cilja Seriju A. Naravno i u inostranstvu, s nestrpljenjem čekam da se vratim. Da vidimo šta će biti od svega toga

(Telegraf.rs)

Video: Dejan Stanković o tome ko je folirant u Zvezdi, a ko pravi igrači sa karakterom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer

    12. januar 2024 | 18:24

    Bolji igrač od trenutnih sa Katajiem i Ivanićem bi pravio razliku...

  • нибрС

    12. januar 2024 | 18:24

    Он беше италијански Меси ? Каква брука и срамота...

  • BG

    12. januar 2024 | 18:59

    Ocel biti para do isteka ugovora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA