Vreme čitanja: oko 1 min.

Sadio Mane neće ići na medeni mesec sa ženom: Njena porodica zabranila, a razlog je bizaran

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesvakidašnja priča...

  • 1
Sadio Mane i supruga Ajša Tamba Foto: Printskrin / Twitter / abdullahyofel

Senegalski fudbaler Sadio Mane i njegova supruga Aiša Tamba nisu otišli na medeni mesec jer je Aiša, koja ima 18 godina, dobila instrukcije od porodice da se vrati u školu i pripremi za završne ispite.

Par se venčao 7. januara u Senegalu, samo šest dana pre početka Kupa Afričkih nacija, gde Mane trenutno igra za reprezentaciju Senegala.

Iako se Mane nadao medenom mesecu nakon turnira, Aišina porodica insistira na tome da se fokusira na obrazovanje pre nego što se posveti braku.

Aiša je dočekana s oduševljenjem u školi nakon venčanja, a Maneov prijatelj otkriva da je fudbaler prvi put primetio Aišu 2020. godine dok je bio u Liverpulu, a brak su planirali tokom sezone 2020.

Gospodin Endiaje, Maneov bliski prijatelj, naglašava Maneovu pobožnost i želju za pobožnom ženom, a datum venčanja je određen prošlog oktobra kako bi se poklapao s Kupom Afričkih nacija.

Pored toga, bilo je spekulacija o Aišinim godinama, ali Endiaje ističe da u senegalskoj kulturi godine nisu presudne pri odabiru partnera.

(Telegraf.rs)

Video: Zimske pripreme crveno-belih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин

    12. januar 2024 | 19:23

    Бацај ти то браћала. Јер, ако она у браку, слуша своје, а ти си милионер који можеш да јој помогнеш да заврши 50 школа, ћао-здраво.... Не кажем, можда су њени богатији од њега, али није ни он муфљуз. Овиме су само њега понизили...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA