Vreme čitanja: oko 1 min.

Radnički Kragujevac doveo prvo pojačanje: Opremu "đavola" zadužio defanzivac Željezničara

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sarađivao je sa trenerom Feđom Dudićem...

  • 0
Stadion Čika Dača, Fudbalski stadion, FK Radnički Kragujevac Printskrin: Youtube/RTV Kragujevac

Radnički iz Kragujevca doveo je prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Reč je o defanzivcu Mehmedu Ćosiću, koji je nosio dres sarajevskog Željezničara.

Pomenuti fudbaler stavio je paraf na dvogodišnju saradnju sa članom Superlige Srbije.

Ćosić je sarađivao i sa trenerom kragujevčana Feđom Dudićem, koji je i te kako upoznat sa kvalitetima bosanskohercegovačkog defanzivca.

Najdublji trag ovaj fudbaler ostavio je u Veležu iz Mostara sa kojim je uspeo da osvoji Kup Bosne i Hercegovine, a tokom šest sezona zabeležio je 177 nastupa, uz 10 postignutih golova.

Dobre partije u dresu mostarskog kluba nisu prošle nezapaženo, pa je zavredio poziv selektora Bosne i Hercegovine i upisao nastup protiv selekcije SAD.

Najbolje se snalazi na poziciji desnog beka, a može da igra i na ostalim mestima u defanzivi, pa se može reći da je Dudić dobio zahvalnog igrača.

- U Radnički 1923 dolazim na poziv mog nekadašnjeg trenera Feđe Dudića sa kojim sam imao jako lepu i uspešnu saradnju u Veležu. Dobro poznajem Superligu još iz vremena kada sam igrao za Kolubaru iz Lazarevca, tako da otprilike znam šta me očekuje. Atmosfera u ekipi je sjajna, saigrači su me dobro prihvatili i mislim da ću se brzo i lako uklopiti u novu sredinu - rekao je Ćosić na predstavljanju.

(Telegraf.rs)

Video: Zimske pripreme crveno-belih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA