≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rastanak Partizana i defanzivca: Ilić u ponedeljak u Bolonji, ugovor na četiri i po godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi fudbaler odrađuje poslednje sate među crno-belima

  • 3
Mihajlo Ilić, FK Partizan FOTO: MN Press / Marko Metlas

Krajem minule radne sedmice Partizan je realizovao transfer Mihajla Ilića u Bolonju, a red je da posle klubova i mladi defanzivac stavi paraf na ugovor sa članom Serije A. Otuda Ilić u ponedeljak putuje "na čizmu" gde će proći obavezne lekarske preglede i potpisati saradnju na četiri i po godine.

Otkako su crno-beli ušli u završne pregovore sa Bolonjom, trener Igor Duljaj nije "forsirao" Ilića na treningu, već je mladi fudbaler najčešće radio odvojeno od ekipe kako se ceo posao ne bi bio ugrožen eventualnom povredom po teškim vremenskim uslovima.

Podsetimo, crno-beli su prodali centralnog defanzivca posle samo šest meseci igranja u kontinuitetu i to za sumu od 5.500.000 evra, uz 10 odsto procenata od dalje prodaje.

To je najveći izlazni transfer iz Humske u minule tri godine, još od prodaja Strahinje Pavlovića u Monako i Filipa Stevanovića u Mančester siti tokom 2021. godine.

Novcem koji su zaradili, u Partizanu će daleko bezbrižnije izgurati prolećni deo sezone, ali i predstojeći prelazni rok, koji se uveliko priprema.

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatan gol Partizana u sudijskoj nadoknadi za pobedu nad Čukaričkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA