Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznatom fudbaleru lopovi obili kuću tokom meča protiv Sitija, obaveštenje mu stiglo direktno na telefon!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je ubrzo izašla na teren, ali...

  • 0
Bruno Gimaraeš i Žoelinton, FK Njukasl Foto: Tanjug / AP

Bizarnu situaciju doživeo je fudbaler Njukasl junajteda Žoelinton tokom utakmice njegovog tima i Mančester sitija u Premijer ligi ove subote. Naime, lopovi su upali u njegovu porodičnu kuću tokom okršaja koji je on propustio zbog povrede, a on je sa tribina pratio susret.

U momentima kada se sve dešavalo Brazilac je dobio obaveštenje na svom telefonu nakon čega je odmah kontaktirao policiju, koja je ubrzo izašla na teren.

Ipak, već tada nije bilo nikoga u kući iako je helikopter vrlo brzo stigao na lice mesta. Nema informacija koliku štetu je pretrpeo fudbaler u materijalnom smislu.

Ono što je srećna okolnost u svemu je to što je kuća bila prazna pošto je porodica bila zajedno sa njim na utakmici. Znamo da je u poslednje vreme bilo i primera u kojima je familija fudbalera kojima je kuća obijena proživljavala teror...

Da sve ipak bude gore, Siti je do preokreta došao upravo u momentima kada se pljačka događala, pa će Žoelinton sigurno želeti što pre da zaboravi ovaj dan.

(Telegraf.rs)

Video: "Nikad nećeš hodati sam": Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA