Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Rome posle debakla od Milana prozvali Murinja: "Pokaži m**a"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naredna dva kola odlučivaće o sudbini Portugalca u glavnom gradu Italije

  • 1
Rik Karsdorp i Romelu Lukaku ispred Žoze Murinjo, FK Roma Foto: Tanjug / AP

Šta se to dešava sa Romom u aktuelnoj sezoni? Mnogima nije jasno zbog čega ekipa koja ima potencijal pruža partije ispod svakog nivoa i bilo kakvih očekivanja. Povrede nisu ključno opravdanje, a čak se i zalaganje igrača smatra upitnim, zbog čega su svi do jednog u nedelju uveče žestoko izviždani.

Roma je na "San Siru" poražena od Milana sa 3:1 u 20. kolu Serije A, pa je tako i treći put zaredom ostala bez celog plena. Tri boda su osvojili samo jednom u šest poslednjih rundi...

Mile Svilar je morao da vadi loptu iz mreže Jasina Adlija, Tea Ernandeza i Olivijea Žirua koji je imao i asistenciju, dok je gol nade za Rimljane sa bele tačke postigao Leandro Paredes. Nova razočaravajuća predstava posebno je uticala na odnos vatrenih pristalica i Žozea Murinja.

Portugalac je utakmicu pratio sa tribina zbog isključenja u završnici prethodnog kola, a navijači su u završnici duela i na samom kraju imali jasnu poruku, koja bi mogla biti i poslednja upućena čuvenom treneru.

- Pokaži m**a - orilo se gostujućim sektorom, dok je Murinjo samo pognute glave mogao da napusti stadion.

Priča o njegovoj sudbini u Romi najverovatnije će biti zaključena u slučaju da se ne osvoji šest bodova protiv davljenika Verone i Salernitane, mada je već sada san o Ligi šampiona zaista tanak, pošto je klub tek deveti na tabeli sa 29 bodova, mada ni ostali timovi ne briljiraju.

U nedelju su pored tog meča odigrana tri i u njima je Lacio slavio protiv Lećea minimalnim rezultatom, Kaljari porazio Bolonju sa 2:1, dok je Nikola Milenković u remiju Fiorentine i Udinezea odigrao poslednjih nekoliko minuta.

(Telegraf.rs)

Video: Murinjo snimao slavlje igrača Rome u autobusu i doček navijača u Rimu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA