≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda otputovala na pripreme, u avionu su i Nedeljković i Mijatović

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-bele tamo čeka pet kontrolnih utakmica

  • 0
FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na pripreme na Kipar, gde će ostati 17 dana i u Pafosu brusiti formu za nastavak Superlige!

U avionu su se našli i Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović, dvojica prvotimaca Zvezde koji posldnjih dana privlače najviše pažnje zbog transfera. Podsetimo, Nedeljković će za devet miliona postati novi član Asot Vile i ostaće na pozajmici do leta, dok Siti Grupa hoće Mijatovića.

Crveno-beli će na Kipru odigrati pet kontrolnih utakmica, a rivali će biti kiparska Hloraka (17. januar), mađarski Zalaegerseg (20. januar), subotički Spartak (24. januar) i lučanska Mladost (28. januar). Generalna proba je zakazana za 1. februar, dok će ime rivala biti naknadno objavljeno.

- Idemo u Pafos, gde ćemo biti smešteni u odličnom hotelu, jednom od najboljih. Imaćemo dva fantastična terena, na kojima u ovom trenutku trenira reprezentacija Švedske. Nalaze se u okolini Pafosa. Smatram da ćemo imati dobre vremenske uslove, iako je Kipar nepredvidljiv kada je vreme u pitanju. Može da bude sunčano, a nekad je veoma kišovito. Zakazali smo četiri utakmice, a potrudićemo se da odigramo i petu kontrolnu proveru. To je zadatak i organizatora. Iskoristićemo dobre uslove na najbolji mogući način - rekao je Milojević na prozivci.

Podsetimo, Zvezda neće moći na Kipru da računa na igrače koji se sa svojim selekcijama nalaze na Kupu afričkih nacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA