≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anri "ugasio" Totenhem dok je uzimao pehar umesto Mesija: Smejali se svi sem njegove koleginice voditeljke

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiva šala legendarnog Francuza nasmejala je sve prisutne osim njegove koleginice

  • 0
Tijeri Anri, Rešmin Čaudri Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Lionel Mesi je proglašen za najboljeg igrača sveta u izboru FIFA za 2023. godinu.

Mnogi će reći nezasluženo, jer je Mesi osvojio Ligu 1 i Liga kup sa Majamijem i trenutno je prvi u kvalifikacijama u Južnoj Americi sa Argentinom, ali za razliku od Erlinga Halanda koji je bio u užoj konkurenciji uz Kilijana Embapea, koji je bio najbolji strelac Evrope, osvojio Premijer ligu, Ligu šampiona, FA Kup, pitanje je koliko je onda Mesijeva nagrada "na ime" ili na osnovu rezultata.

I pored toga što je dobio nagradu, Mesi nije svojim prisustvom uveličao spektakl u Londonu.

Tako je njegov pehar za najboljeg ostao nedodeljen, pa se voditelj programa, legendarni francuski fudbaler Tijeri Anri u jednom momentu i našalio zbog toga.

On je koleginici Rešmin Čoduri, koja je vodila program sa njim, rekao da bi mogla ona da ga preuzme umesto Mesija, a "pecnuo je" na račun njene navijačke pripadnosti.

- Nažalost, Mesi nije tu da uzme pehar, pa ću ja da ga preuzmem. To je prvi razlog, a drugi je - ti si beše navijač Totenhema? - upitao je koleginicu, koja je odgovorila potvrdno.

- To je drugi razlog, jer vi obično niste navikli da u rukama imate trofej, pa ću ga ja zadržati - rekao je Anri i nasmejao sve u sali.

Inače, Anri je najveći deo svoje fudbalske karijere proveo u Arsenalu, najvećem rivalu Totenhema, pa je očigledno godinama stekao animozitet prema rivalu iz severnog Londona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA