Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan ne računa na trojicu igrača: Ne idu na Kipar, već traže novi klub

Vreme čitanja: oko 1 min.

Desni bek Marko Živković ipak će dobiti priliku da se nametne

  • 5
FK Partizan Foto: Nikola Anđić

Širi spisak fudbalera Partizana, koji će od četvrtka nastaviti pripreme na Kipru, skraćen je prvobitno za četiri imena, ali je stručni štab na čelu sa Igorom Duljajem " u hodu" izvršio manje korekcije. Tako na drugu fazu rada neće putovati Andrija Pavlović, Danilo Pantić i Mihajlo Petković.

U prvi mah na pomenutoj mini-listi se našao i desni bek Marko Živković, međutim, trener crno-belih je odlučio da desnog beka ipak uvrsti na spisak putnika, a dalji koraci u vezi sa njegovim statusom zavisiće najviše od samog fudbalera.

Što se preostale trojice tiče, Danila Pantića i Andriju Pavlovića očekuju razgovori sa čelnicima sportskog sektora i kluba, kako bi se pronašao modus eventualnog prevremenog rastanka, pošto im ugovori ističu u junu.

FK Partizan, okupljanje igrača Foto: Marko Jovanović

Pavlović je "proceduru" obavio još juče, postigao sporazum da će napustiti crno-bele kada nađe novi klub u zimskom prelaznom roku, dok je Pantića to očekuje danas ili sutra. Vezista je pre 20 dana već odbio ponudu Vojvodine, jer traži opciju u inostranstvu...

Petković je, pak, bio projektovan za pozajmicu, kako bi imao minute i vratio samopouzdanje posle dugog stagniranja bez utakmica, međutim, vezista i njegov agent ne prihvataju takvu mogućnost. Otuda status mladog igrača tek treba da se reši, jer trenutno nije u planovima prvog tima.

Inače, Petković je u međuvremenu odbio Trencin, B tim AEK-a i Napredak, te se očekuje da će verovatno pojačati Novi Pazar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • General

    16. januar 2024 | 11:26

    Marko Živković je Karvahal lično za Filipovića. Hvala Duljaju što je oterao ambisa Pantića. Šteta za Mihajla Petkovića, dečko je kvalitet

  • Rade

    16. januar 2024 | 11:25

    Šteta za Petkovića bolji je igrač od svih silnih stranaca koje klub dovodi za Pantića a pogotovo Pavlovića nikakva šteta trebali su i ranije da ih oteraju kao i Meniga.

  • Marko

    16. januar 2024 | 10:38

    Ma bravo!!!! Prodaju se naši igrači, otkaz dobijaju naši igrači a dovodimo ove što su juče sišli sa drveta i jedu šleper banana. Sram vas bilo!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA