≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužne vesti iz Španije: Gudelj završio sezonu zbog problema sa srcem

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je potvrdio i njegov klub

  • 12
Dragiša Dragi Gudelj, Anastasija Ražnatović, Rodjendan, Nemanja Gudelj Foto: Nikola Tomić

Tužne vesti stižu nam iz Španije. Fudbaler Kordobe, Dragiša Gudelj završio je sezonu, usled problema medicinske prirode!

Brat reprezentativca Srbije, Nemanje Gudelja, protekle godine, u dva navrata je imao problema sa srcem, zbog čega je bio hospitalizovan.

Tim povodom oglasio se i njegov klub, Kordoba, saopštenjem koje prenosimo.

- Fudbalski klub Kordoba saopštava da će Dragiša Gudeljz zadržati status zdravstvenog odsustva do kraja sezone. U ovom trenutku, iz kluba želimo da izrazimo, sa svom naklonošću, našu bezuslovnu podršku Gudelju, stavljajući na prvo mesto njegovo zdravlje i dobrobit. Vidimo se uskoro, brate - stoji u saopštenju Kordobe.

Podsetimo, nakon prvog puta kada je Gudelj doživeo srčani zastoj, ugrađen mu je defibrilator, ali je i nakon toga, na meču protiv Melilje, pao u nesvest na terenu, i od tada je bio na posebnom režimu treninga, i van terena.

Ostaje nam da vidimo kakva će biti budućnost Dragiše u fudbalu, a ono što je najbitnije svakako jeste da se on sada dobro oseća.

(Telegraf.rs)

Video: Gudelj progovorio o novom mestu u timu: Selektor me tu stavio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA