Vreme čitanja: oko 1 min.

Agent Bukarija pričao o njegovom odlasku u Rusiju: "Osman može da zamisli život tamo, ne bi imao ništa protiv"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je na pomolu veliki transfer?

  • 0
Liga šampiona Mančester Siti Crvena Zvezda Foto: Tanjug/AP

Crvena zvezda je ove zime prodala svog mladog fudbalera Kostu Nedeljkovića za 9.000.000 evra u Aston Vilu, ali, izgleda da to neće biti jedini izlazni transfer, pošto se uveliko šuška i o prodaji Osmana Bukarija, koji je bio jedan od najboljih fudbalera aktuelnog šampiona Srbije.

Kako se može oslušnuti, klubovi iz Rusije merkaju reprezentativca Gane, dok je Krasnodar pripremio i cifru od 8.000.000 evra.

Ono što zanima ujedno i ljude iz Rusije, jeste da li bi Bukari uopšte voleo tamo da igra, a njegov menadžer Al-Mahmud imao je odgovor na to pitanje.

Al-Mahmud je za ruske medije istakao da Bukari ne bi imao problem s tim.

- Mogu da potvrdim u ovom trenutku da Osman Bukari može sebe da zamisli kako igra u Rusiji. U svakom slučaju, imamo nekoliko ponuda za njega koje se razmatraju. Crvena zvezda i igrač moraju da odluče o njima

Podsetimo, Osman Bukari se trenutno sa svojom reprezentacijom Gane nalazi na Kupu Afrike, dok je ove sezone u redovima crveno-belih imao sedam golova i šest asistencija na 22 utakimce.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda posle dva minuta povela protiv Vojvodine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA