Vreme čitanja: oko 1 min.

Čukarički odradio prvi trening na Kipru

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brđane u Limasolu dočekalo sjajno vreme za rad

  • 0
FK Čukarički Foto: M.Marić

Ako se po jutru dan poznaje, neće fudbalerima Čukaričkog biti lako pod komandnom palicom Gordana Petrića na pripremama na Kipru!

Iako su na terenu proveli ne više od 70 minuta, Brđani su u sunčanom Limasolu od starta krenuli "oštro" u pokušaju da se nametnu novom šefu stručnog štaba i njegovim pomoćnicima.

U ono što je planirano za njih ovog prvog dana na Kipru, igrače je najpre uveo kondicioni trener Dejan Odavić - da bi ostali Petrićevi saradnici preuzeli brigu i objasnili im šta se od njih očekuje.

Poznato je da fudbaleri i te kako vole rad s loptom na pripremama, odnosno da im onaj bazični deo ne prija, te su s te strane mogli da budu zadovoljni s obzirom na to da im je lopta non-stop bila u nogama.

Fokus je bio na realizacija koja je, na kraju, i bila krajnji produkt svih vežbi, dok su, s druge strane, i golmani imali priliku da se istaknu sjajnim odbranama.

- Nama golmani i ne trebaju, jer mi ne možemo da pogodimo gol - podviknuo je u jednom trenutku pomoćni trener Goran Stanić, kog su igrači vrlo brzo poslušali i ispravili neke nedostatke.

Kako je sve to izgledalo na prvom treningu Čuke, možete pogledati u fotografijama ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA