Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato i za koliko novca će Ivan Perišić igrati u Hajduku: Još jednom pokazao velikodušnost!

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika euforija vlada u Splitu zbog njegovog potpisa...

  • 1
Ivan Perišić; KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Aba liga Foto: Nikola Tomić

Dosadašnji fudbaler Totenhema i reprezentativac Hrvatske, Ivan Perišić postao je novi fudbaler splitskog Hajduka!

Ovu informaciju javio je Fabricio Romano, a potvrdio je i hrvatski poratl "Indeks.hr". Na kraju je i sam klub predstavio novog igrača, koji će na dresu nositi broj 4.

Nakon njegovog potpisa za pomenuti klub, u Splitu vlada velka euforija, te je san o tituli u domaćem prvenstvu, koja se čeka od 2005. godine, ponovo oživeo.

Perišić je ostvario zavidnu inostranu i reprezentativnu karijeru. Dovoljno je reći da je nastupao za klubove poput Intera, Mančester junajteda, Totenhema, Bajern Minhena, dok je sa reprezentacijom Hrvatske osvojio srebro i bronzu na Mundijalima 2018. odnosno 2022. godine.

Ovaj fudbaler još jednom je oduševio navijače Hajduka. Naime, kako pišu hrvatski mediji, on će u timu iz Splita mesečno zarađivati po 1 evro! Takođe se navodi da ga po ugovoru sleduju bonusi za plasman u grupnu fazu evropskih takmičenja, dok će u dva sledeća prelazna roka imati pravo da promeni sredinu.

(Telegraf.rs)

Video: Zimske pripreme crveno-belih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    19. januar 2024 | 18:52

    Ništa nenormalno. Tottenham mu plaća platu dok je na pozajmnici. Samo što je umanjena ali svakako nije €1 što je simbolično stavljeno u ugovor da bi bio validan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA