≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koji fudbaler Čukaričkog ima tetovažu "Oče naš" na nozi?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I "rukav" na levoj ruci jasno govori da je ljubitelj tetovaža

  • 2
Aleksa Janković Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbaler Čukaričkog Aleksa Janković pokazao je zanimljivu tetovažu tokom prepodnevnog treninga Brđana u subotu na Kipru!

Naime, krilni vezista na levoj butini ima istetoviranu molitvu "Oče naš", a da je ljubitelj tetovaža jasno se vidi i po "rukavu" koji krasi Jankovićevu ruku.

Pomenuti fudbaler je u redove Brđana stigao na leto 2021. godine i zabeležio je ukupno dva gola i tri asistencije, uz napomenu da je imao problema sa povredom. Računajući i polusezonu iza nas, odigrao je ukupno 42 meča.

Janković je prošao sve mlađe kategorije Partizana, čak se prošle godine pominjao kao potencijalno pojačanje crno-belih, da bi preko Teleoptika i Voždovca stigao u redove Čuke. Inače, u smiraj 2021. Janković je proglašen za najboljeg driblera SL.

Aleksa Janković Foto: MN Press/Ivica Veselinov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata Leki

    20. januar 2024 | 15:45

    Neka ti Bog da srecu

  • Milan

    21. januar 2024 | 12:33

    Sta znaci oce nas na necijoj butini?Vrhunac ljudske gluposti,neznanja i kiča.Oslikavaju manastire, ikone na telima,krstove itd.Veru cuvamo u nasim srcima a ikone celivamo u crkvama i manastirima.Iskompleksiranini ljudi po svaku cenu hoce da privuku paznju, misleci da su specijalni ako su hodajuce crkve na kojima su istetovirane freske.Dno dna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA