≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bizaran" razlog prekida utakmice u Nemačkoj, da li bi se ovo ikada moglo dogoditi u Srbiji?

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Bundesligi se ništa ne prepušta slučaju

  • 0
Navijači Štutgarta blokirali izlaz za slučaj opasnosti na gostovanju Bohumu, drugo poluvreme kasnilo 40 minuta Foto: Tanjug / AP

Naizgled bizarna situacija dogodila se u Nemačkoj na utakmici Bundesligeizmeđu Bohuma i Štutgarta. Na "Vonoviji" se igrao susret 18. kola, koji je završen pobedom domaćina 1:0, ali je duel završen sa 40 minuta zakašnjenja u odnosu na sve ostale.

Svi na stadionu bili su u čudu kad ja na početku drugog poluvremena sudija Bastijan Dankert odugovlačio sa zviždukom. Situacija je postala ozbiljna kada je nakon razgovora sa delegatom naložio da se deo navijača Štutgarta mora pomeriti iz svoje zone.

Razlog je to što se u gostujućem sektoru nalazi izlaz za slučaj opasnosti koji je bio blokiran gledaocima i zastavom, pa dok problem nije rešen meč nije nastavljen.

Pet minuta po povratku na teren Matuš Bero je postigao gol odluke koji je domaćin odvojio na devet bodova od zone ispadanja. Štutgart je nastavio sa slobodnim padom.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda odradila trening na neverovatnom stadionu Lajpciga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA