Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi kiks Bajerna, titula je sada pod znakom pitanja! Verder šokantno uzeo sva tri boda u Bavarskoj

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko je ovo veliko iznenađenje govori i činjenica da su bukmejkeri davali kvotu 20 na pobedu Verdera

  • 3
FK Bajern Minhen Foto: Tanjug - AP

Fudbaleri Bajerna izgubili su još jednu utakmicu u Bundesligi! Očigledno je da to više nije onaj stari, dobri, moćni tim, pošto je ovoga puta iznenađujuće u 18. kolu uspeo da ih dobije i Verder iz Bremena i to usred Minhena, tako da je sada titula zaista pod znakom pitanja - 0:1 (0:0).

Iako je Bajern imao kontrolu lopte i jalovu inicijativu kroz dobar deo meča, nije mogao da postigne gol, što je Verder uspeo da uradi dva puta, ali je ipak jednom posle asistencije VAR-a, taj pogodak poništen.

Desilo se to u 25. minutu kada je Nđinma zatresao mrežu, ali je utvrđeno da je ipak u izgradnji akcije postojao prekršaj, zbog čega je pogodak anuliran.

Ali to nije uopšte demotivisalo Verder, koji je u 59. minutu stigao do prednosti. Bila je to solo akcija koju je on završio udarcem unutar kaznenog prostora, a lopta je završila ispod same prečke, što je bilo neodbranjivo za golmana Manuela Nojera.

Nije pomoglo ni to što je Bajern do kraja samo napadao. Verder je uspevao da se odbrani od udaraca, pre svega Liroja Sanera, a potom i Matisa Tela, te je na kraju zasluženo pokupio tri boda.

Stanje na tabeli je takvo da Bajer Leverkuzen ima 48 bodova iz 18 utakmica, dok na drugoj strani Bajern Minhen stoji na 41 bodu iz 17 mečeva.

(Telegraf.rs)

Video: Gvardiolu pitali za Pešića, on biranim rečima pričao o selektoru košarkaša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada grobar

    21. januar 2024 | 21:40

    Ja bi voleo da Leverkusen bude prvak ali i dalje je Bayern blizi tituli.

  • Bobisa

    21. januar 2024 | 18:35

    Pa kod njih sudije ne rade kao u italiji da protivnicima Reala ponistavaju ciste golove a Realu priznaju golove postignute rukama itd itd....

  • DDF

    21. januar 2024 | 19:28

    Sledece kolo(vikend)Augzburg-Bajern 2 i Verder-Frajburg 2...ko pobedi Bajern slavi nedelju dana,nepisano pravilo bundes lige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA