≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener i desni bek Partizana zaigrali stoni fudbal: Duljaj pobedio, pa poručio da se puste samo snimci golova

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slobodno popodne na Kipru donelo crno-beli su iskoristili da se odmore i razonode

  • 3

Slobodno, nedeljno poslepodne, fudbaleri Partizana iskoristi su da se odmore, napune baterije i pripreme za početak nove radne sedmice, ali i odmere snage u nekim drugim sportovima koji im nisu "posao". Neko se opredelio za snuker, neko, pak, za društvene igre, a trener Igor Duljaj je izazvao Aranđela Stojkovića na partiju stonog fudbala.

- Hajde, ako smeš, da te oderem u stonom fudbalu - dobacio je Duljaj svom beku, koji se pripremao za večernju šetnju, ali je istog momenta "promenio rutu" prihvatajući izazov.

Meč je ubrzo počeo, borba, bar na početku, neizvesna, tesna, gol za gol, sa malo taktike i mnogo "roštiljanja" sa obe strane, uz dobacivanje, provokacije i maksimalno ometanje rivala.

Stojković na početku veštiji, posvećen defanzivi koristi nesmotrenost "šefa" za vođstvo, potom ga i duplira i slavodobitno dobacuje "kamermanu":

- Jesi li snimio ovo, jesi li snimio - srećan je defanzivac, ali ta sreća kratko traje, jer ga je "ponela slava" i odvela u stramputicu.

Začas, Duljaj sustiže, pa i okreće rezultat u svoju korist, namešatajući doduše ponekad lopticu i rukom, uz negodovanje rivala, ali su obojica počeli više pažnje da posvećuju "taktici".

- Ma, ne, stavite Vi lopticu gde vam odgovara, slobodno - ironično dobacuje Stojković, koji prati rezultatski, ali polako počinje i da posrće.

Pokušao je da se uhvati za slamku kada je Duljaju zazvonio telefon:

- Pa, javite se na telefon, možda je važno - reče Aranđel, ali mu nije uspelo, primio je još jedan gol.

Držao se desni bek sasvim dobro do polovine meča, do petog gola, a onda je potpuno klonuo i ubedljivo je poražen sa 10:5.

Duljaj je pružio ruku protivniku, uz obećanje da može uvek da dobije revanš, a obratio se i "javnosti", koristeći ipak priliku da pecne poraženog.

- Pustite samo golove, kao u Sportskom pregledu, to je dovoljno... - namignuo je trener Partizana.

Treći dan je prošao, pomalo radan, ali i relaksirajući, već danas ekipa će biti dva puta na terenu, nikome više neće biti do zabave.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaleri Partizana na pripremama na Kipru okupali noge u moru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA