≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Senegal rutinski protiv Gvineje, Kamerunci u dramatičnom duelu savladali Gambiju i prošli u nokaut fazu

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Au, kakva završnica...

  • 0
Fudbalska reprezentacija Senegala Foto: Tanjug.rs/AP

Utakmicama trećeg kola završeno je takmičenje po grupama u okviru Afričkog kupa nacija, a pobede su izvojevale reprezentacije Senegala i Kameruna, te izborile plasman u završnicu turnira.

Senegalci su zadržali stoprocentan učinak pošto su sa 2:0 savladali Gvineju. Mreže su posle prvih 45 minuta mirovale, da bi prednost Senegalu doneo Sek u 61. minutu. Konačan rezultat meča postavio je Endijae u 90. minutu.

Daleko zanimljivije bilo je na meču između Gambije i Kameruna. Kamerunci, inače petostruki osvajači ovog takmičenja, morali su da trijumfuju kako bi se našli u drugoj fazi, a to su i učinili posle vrlo dramatične završnice i odneli pobedu rezultatom 3:2.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi u 56. minutu Ekambija doneo prednost Kamerunu. Nakon toga Gambija je golovima Jela u 72. te Kolija u 85. minutu uspela da preokrene rezultat i činilo se da Kamerun završava ovogodišnje takmičenje.

Ipak, u 87. minutu Gomez je pogodio sopstvenu mrežu, da bi u 91. minutu Vu doneo pobedu i veliku radost izabranicima Rižobera Songa.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj i Stojković zaigrali stoni fudbal: Trener pobedio, pa imao i zanimljivu poruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA