≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Propao transfer Kvinsija Meniga u Konjaspor!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler će u nedelju stići na Kipar i priključiti se timu, ali će morati brzo da nađe novo rešenje, jer stručni štab ne računa na njega

  • 2
Kvinsi Menig Foto: Marko Jovanović

Krajem protekle sedmice Kvinsi Menig je bio na korak od potpisa sa Konjasporom, ali je transfer na volšeban način propao i krilni napadač, bar za sada, ostaje član Partizana. Holanđanin se vraća među crno-bele, bar za sada, ali, kako stručni štab ne računa više na njega, klub iz Humske će sačekati novu priliku do kraja prelaznog roka da ga proda.

Kako stvari trenutno stoje, Menig, koji je propustio kompletne pripreme crno-belih, priključiće se timu na Kipru u nedelju gde će nastaviti sa održavanjem forme dok se ne pojavi opcija koja će ga ponovo postati na izlazna vrata kluba iz Humske.

Podsetimo, Partizan je prošle sedmice imao na stolu ponudu Konjaspora, postojalo je malo mimoilaženje u stavovima u vezi sa visinom obeštećenja, čak je i sam Holanđanin isprva odbijao da se priključi turskom klubu.

Međutim, promenio je stav kada je dobio odlične uslove, a i klubovi su takođe došli u završnu fazu pregovora. Otuda Menig nije ni krenuo sa timom na Kipar, ostao je da sačeka realizaciju transfera, no, nešto je krenulo po zlu i Konjaspor je naprasno u nekoliko dana angažovala dva krilna napadača, odustajući od igrača crno-belih.

U međuvremenu, Partizan je na poziciji levog krila angažovao Jung-Džun Goha za 1.200.000 evra, stavio akcenat i na potpunu afirmaciju Nemanje Trifunovića, te će Menig, sve i da se vrati, brzo morati da pronađe novo rešenje, jer je još jesenas u Humskoj označen prekobrojnim.

(Telegraf.rs)

Video: Na okupljanju nije bilo Saldanje i Meniga: Fudbaleri Partizana započinju zimske pripreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dernederland

    26. januar 2024 | 15:19

    Mening je dobar igrač,brzo misli i odigrava, a u Partizanu nema igrača koji mogu da ga isprate,Kvinsi je moderan fudbaler,a crno-beli igraju fudbal od pre 35-40.godina!?🤐

  • Ors

    26. januar 2024 | 14:33

    Gde ćeš u Konju bolje u Trabzon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA