≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njukaslu ne ide u ligi, ali zato u FA kupu briljiraju, Brajtonu spektakl od sedam golova

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez mnogo iznenađenja, posle onog početnog

  • 0
FK Njukasl Foto: Tanjug / AP

Nakon velikog šoka tokom dana u FA kupu i eliminacije člana Čempionšipa Ipsviča od šestoligaša Mejdstouna, tokom dana više nije bilo velikih senzacija. Veče su najboljim susretom programa okončali Fulam i Njukasl, a gosti su slavili sa 2:0 i prošli u osminu finala.

Šon Longstaf i Den Burn bili su ključni igrači sa po jednim golom i tako su "svrake" pogurali makar u završnicu najmasovnijeg takmičenja, kada im u Premijer ligi baš i ne ide.

Everton je u prvom duelu timova iz najvišeg ranga tokom dana izgubio kod kuće od Lutona 2:1. Elimiancija je potpisana golom Kolina Vudrouva u šestom minutu sudijske nadoknade, pošto je prethodno Mikolenko postigao autogol, koji je nakratko neutralisao Harison.

U duelu sa čak sedam golova Brajton je u gostima razbio Šefild junajted 5:2, uz het-trik Žoaa Pedra i po gol Denija Velbeka i Fakunda Buananotea. Gustavo Hamer i Vilijam Osula treslu su mrežu "galebova".

Do prolaska u osminu finala došao je i Lester pobedom od 3:0 nad Birmingemom, dok će KLids i Plimut igrati revanš posle remija od 1:1.

(Telegraf.rs)

Video: "Nikad nećeš hodati sam": Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA