≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klop jedva zadržao suze, Kop mu klicao, Liverpul sa pet komada ispratio Norič

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubedljivo slavlje za Jirgena

  • 1
Jirgen Klop Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Liverpula savladali su Norič rezultatom 5:2 u šesnaestini finala FA kupa i tako zaboravili sitan kiks doživljen u okršaju sa Fulamom pre nekoliko dana.

Jirgen Klop je u međuvremenu saopštio da će napustiti klupu ekipe nakon devet godina na čelu stručnog štaba. I imali su motiv da svom treneru dokažu da će potencijalno i bez njega od kraja kampanje nastaviti sa dobrim igrama i boriti se za pehare.

Kurtis Džons je načeo mrežu rivala, rezultat je poravnao Ben Gibson, ali je do pauze Darvin Nunjez takođe bio precizan. Diojo Žota je u 63. doneo pristojan plus, ali je novu neizvesnost uneo Borha Sajnc, pošto je prethodno i Virdžil Van Dajk pogodio za 4:1. Konačan rezultat postavio je Rajan Gravenberh u nadoknadi.

Pre početka meča čuveni Kop je klicao Klopu, koji je čak u jednom momentu i zaplakao prilikom emitovanja čuvene himne.

Vulverhempton je nešto ranije u Birmingemu eliminisao Vest Bromvič Albion (2:0) golovima Pedra Neta i Mateusa Kunje uz jedan skandalozan prekid u 81. minutu kada su navijači uleteli na teren, dok će revanš odigrati Votford i Sautempton (1:1).

(Telegraf.rs)

Video: Ovako se slavila titula Liverpula: Vatromet, baklje i navijači

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA