Vreme čitanja: oko 1 min.

Krilo Partizana uz tim posle popalog transfera u Konjaspor: Menig počeo da trenira, čeka se nova ponuda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holanđanin i crno-beli će morati da neđu novo rešenje koje će zadovoljiti obe strane

  • 0

Umesto da se već uveliko adaptira na novu sredinu, Kvinsi Menig se vratio u tabor Partizana pošto mu je propao već viđeni transfer u Konjuspor. Krilni napadač crno-beli se u nedelju priključio saigračima, a danas je odradio i prvi trening sa ekipom.

Holanđanin je trenutno u prilično nezavidnoj situaciji, jer jošjesenas projektovan za prodaju, te je na njegovoj poziciji, kada se pojavila priča sa Turcima, odmah angažovan Jung-Džun Goh, koji je plaćen 1.200.000 evra.

Uz to, Menig nema ni dana rada u ostatkom tima, pošto je kasnio na početak priprema zbog bola u kuku i injekcije koju je primio u Holandiji. U međuvremenu se pojavila Konjaspor, pa nije ni putovao na Kipar već je ostao u Beogradu da sačeka realizaciju transfera.

Kako je dogovor propao, Menig je bio prinuđen da se vrati obavezama u Partizanu sve dok se ne nađe pravo rešenje za obe strane, jer je igraču predočeno da nije u prvom planu i da bi najbolje bilo da promeni sredinu.

Dok se ne pojavi novi "izlaz" i za krilnog napadača i za crno-bele, fudbaler će obavljati svoje obaveze po ugovoru koji ga vezuje do narednog leta, te se danas obreo na terenu sa ostatkom tima.

Pored Holanđanina, posle dužeg vremena uz tim je trenirao i Frank Kanute, koji je od kraja jesenjeg dela sezone kuburio sa povredom kolena. Senegalca takođe očekuje dug put povratka do forme i poverenja, tim pre što je i na njegovoj poziciji angažovan novi fudbaler - Leonard Ovusu.

(Z. Ivković)

Video: Crno-beli duplirali vođstvo posle sjajne akcije!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA