Vreme čitanja: oko 1 min.

Čiča probao da zavede devojku na tribinama, pa "zaradio" urnebesna poređenja na društvenim mrežama

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Video postao viralan!

  • 1
Navijač Obale Slonovače pokušao da zavede devojku nakon istorijske pobede, dobio samo smešna poređenja na društvenim mrežama Foto: Printskrin / X / iamcobbina

Ogromna pobeda Obale Slonovače u osmini finala Kupa afričkih nacija protiv branioca titule Senegala nakon penala obradovala je celu naciju domaćina ovog takmičenja. Pred 20 hiljada ljudi u Jamasukru nekada redovan učesnik Svetskog prvenstva pronašao je svoj put ka završnici, iako je grupna faza bila zaista užasna.

Osim pobede na društvenim mrežama viralan je postao snimak starijeg muškarca i mlađe žene koji su sa tribina bodrili domaćina, ali čini se da njoj i nije bilo baš prijatno.

Nakon poslednjeg penala igrači su otrčali ka tribinama kako bi proslavili veliki trijumf, a kamera je u tom momentu zabeležila momenat interakcije, koji devojci i nije baš prijao.

Korisnici aplikacije "X" odmah su krenuli sa zanimljivim poređenjima i uz "mimove" su uporedili ovaj momenat sa sličnim situacijama.

Ono što je ipak najvažnije bilo za oboje jeste uspeh nacionalnog tima, koji bi se potencijalnim peharom konačno vratio na staze stare slave.

(Telegraf.rs)

Video: Ovaj dečko raskrinkava besmislene trikove sa TikToka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA