Vreme čitanja: oko 2 min.

Konobarica otkrila detalje Rašfordovog pijanstva: "Mešao tekilu i koktele, obučen se onesvestio od alkohola"

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fudbaler Junajteda upao u ozbiljan problem

  • 0
Markus Rašford Foto: Paul Currie / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvezda Mančester junajteda i reprezentacije Engleske, Markus Rašford, napravio je veliki skandal i postao je glavna tema medija na Ostrvu.

Rašford je prijavio svom klubu da je bolestan, pa ga nije bilo na treningu, ali problem je što je ubrzo tog dana uveče snimljen u noćnom klubu u Belfastu, a prethodno se slikao i sa radnikom u restoranu u kojem je bio.

As Junajteda je toliko pio tekilu, koju je konzumirao tokom 12 časova, da se oko tri ujutru onesvestio od alkohola.

San je došao do detalja Rašfordovog pijanstva, koje im je ispričala konobarica Sara Adair (30).

Ona je otkrila da je Rašford popio veliku količinu tekile i koktela, pre nego što se srušio u hotelski krevet potpuno odeven.

- Nisam iznenađena što je propustio trening sledećeg dana, s obzirom na to koliko je kasno otišao u krevet i koliko je popio. Mora da je znao da neće biti u stanju da igra fudbal. Bio je sa dva muškarca i dve žene. Jedna je olčigledno bila prijateljica, a druga devojka Francuskinja i veoma lepa. Činilo se da je sa Markusom zbog načina na koji su komunicirali. Ona mu je dodirivala koleno, a onnjenu ruku. Iz razgovora se moglo da se nisu toliko dobro poznavali, bilo je kao da ju je tek upoznao.

Sara je otkrila da je Rašford pitao gde u Belfastu ima klub u koji može da se izađe i koji može da radi duže od uobičajenog od tri sata ujutru. Takođe, je otkrila da se Rašford posvađao sa Francuskinjom, jer ga je optužila da je poljubio drugu devojku, a ona se požalila upravo konobarici.

Sara Adair Printskrin: Twitter.com/

- Rekla mi je tako sam ljuta, misli da može da radi šta želi.

Iako su Rašfordovi prijatelji rekli d aje Rašford napustio klub u 01.15, Sara je otkrila da je u 2 ujutru, kada su prijatelji i obezbeđenje videli da je previše pijan, odlučili da ga odvedu u sobu da legne.

Otkrila je i da je bio toliko pijan da mu je ispala torbica i iz nje gomila novca.

- Sve su to bile novčanice od 20 funti, računam da je bilo između 8.000 i 10.000 funti gotovine.

Onda je pao nazad u zid i morala sam da ga podignem na krevet. Bio je potpuno obučen i mislim da se samo tako onesvestio. Nije čak ni ušao pod pokrivač.

Sari je kasnije jedan od prijatelja rekao da može, da spava u drugoj sobi i ona je to i uradila, kada je ustala ujutru, Rašforda i njegovih prijatelja nije bilo i rano ujutru su napustili Belfast.

Napadač Junajteda je dva dana bio na žurci kod prijatelja u Belfastu, a vratio se u Mančester privatnim avionom.

Kasnije je rekao da je bolestan i nije se pojavio na treningu, ali je klub očigledno znao pravi razlog izostanka i kaznio ga je sa 650.00o evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA