Vreme čitanja: oko 1 min.

Ciklon na Kipru sprečio Partizan da izađe na teren: Trening na plaži za oko i dušu

Z. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaleri crno-beli radili u prelepom ambijentu Sredozemnog mora

  • 3

Ciklon koji od utorka popodne "zasipa" Larnaku obilnim padavinama i vetrom donekle remeti plan Partizanovih treninga, ali daleko od toga da crno-beli odustaju od rada. Jutarnji trening je odrađen u pomalo specifičnim uslovima, no, to nikome nije smetalo. Naprotiv...

Usled jake kiše koja je jutros padala, stručni štab tima iz Humske je u hodu doneo odluku da igrači ne izlaze na teren, koji je usled padavina u prethodnih 30-tak sati već u kritičnom stanju. Iznad svega, da se neko ne bi povredio, jer podloga na kojoj Partizan trenira na Kipru je daleko od reprezentativne, kako je domaćin tvrdio.

Umesto toga, odlučeno je da fudbaleri odrade samo istrčavanja na plaži, nadomak hotela u kome su smešteni, a da se u poslepodnevnim časovima normalno trenira na travnatoj podlozi. Deluje da improvizovana odluka nikome nije smetala, jer se radilo u prelepom ambijentu na obalama Sredozemnog mora.

Prognoza na Kipru kaže da ciklon danas prestaje, pa se u taboru lidera Superlige nadaju da će sutrašnji, poslednji meč na pripremama, protiv ekipe AEZ Zakakiju (13.30, Arena sport Premium), biti odigran u normalnim okolnostima.

Odmah posle pomenute utakmice u Limasolu, ekspedicija crno-belih se vraća u Beograd gde će nastaviti sa radom do nastavka šampionata Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • enky

    31. januar 2024 | 11:19

    Za bolje i nisu , neka uzmu lopatice i kofice za pesak pa da mastave da treniraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA