Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je dete Partizana, otišao sa 18 godina, a sada ga je za 4 miliona kupio velikan iz Francuske!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Transfer karijere Andreja Ilića

  • 1
Andrej Ilić Foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

Srpski fudbaler Andrej Ilić još jedan je igrač iz naše zemlje koji će obeležiti zimski prezalni rok. Fudbaler norveške Valerenge stiže u Lil, koji je za njega platio obeštećenje od četiri miliona evra.

Informaciju je objavio Fabricio Romano, najpoznatiji fudbalski insajder.

Andrej je dete Partizana, ali nikada nije zaigrao za prvi tim crno-belih, već je sa 18 godina otišao u Napredak, potom je igrao u Javoru, odakle je 2021. godine otišao u Letonski RFS, da bi prošlog leta prešao u Valerengu za 1,1 milion evra.

Norveški klub je iskoristio njegovu odličnu polusezonu, gde je na 16 utakmica postigao 11 golova i zaradio je faktički za šest meseci četiri puta više u odnosu na uloženo.

Andrej je i član mlade reprezentacije Srbije, igra na poziciji napadača, a na šest utakmica u mladoj reprezentaciji Srbije nije postigao gol.

Transfer u Lil svakako predstavlja krunu njegove karijere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    31. januar 2024 | 12:15

    E, OVO JE BOMBA!!! Jučer navodno, najveći transfer srpskog fudbala. Momak potpisao za Zvezdu dao 4 GOLA (16 utakmica) u svim takmičenjima 2 miliona eura.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA