Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nije da sam želeo da odem, morao sam": Klop otkrio zašto napušta Liverpul

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemac je očigledno došao do kraja...

  • 0
Jirgen Klop Printskrin: X/@footballontnt

Odluka koju je Jirgen Klop nedavno saopštio, da odlazi iz Liverpula, definitivno je šokirala fudbalski svet - dok navijači redsa i dalje ne mogu da se oporave!

Nemac je tokom svoje "karijere" na Enfildu uradio neverovatne stvari, uzeo je Ligu šampiona i posle toliko godina im doneo i Premijer ligu, a u razgovoru sa Riom Ferdinandom je otkrio zašto napušta Liverpul.

Kompletna emisija i intervju na programu su u četvrtak veče, ali su jedan od najzanimljivijih delova odlučili da emitiju dan ranije.

- Nije da sam želeo da odem, morao sam. Jer ako ne mogu da radim na taj način (kada su dominirali), da budem čovek koji će igrače da gura u Ligi šampiona, zašto bih samo zadržao posao? Nikad to nisam voleo, da se dosađujem, radim i primam platu i da zevam. Prosto nisam u tom momentu. Apsolutno sam dobro i tako treba da bude. Ne želim da budem samo putnik, posao je jako važan, klub je jako važan. Zato sam odlučio da odem - jasan je bio Nemac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA