Vreme čitanja: oko 1 min.

Javio se matorac čije muvanje na tribinama je obišlo svet: "Izvinjavam se svojoj ženi i deci"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Video je "preko noći" postao viralan

  • 3
Obala Slonovače Printskrin: X/AccuFoot

Scena sa meča između Obale Slonovače i Senegala, kada je jedan stariji navijač pokušao da smuva mladu devojku, obišla je svet i postala najpoznatija kada je u pitanju ovogodišnji Kup afričkih nacija!

U međuvremenu se javio i čovek kog je kamera uhvatila kako pokušava da "napadne" devojku, dok ga ona uporno odbija. Ime mu je Anselme Santos i javno je došao u jednu emisiju u domovini kako bi objasnio celu situaciju.

Ukratko, imao je ozbiljnih problema kod kuće.

- Kada je Obala Slonovače pobedila, i ja sam počeo da zadirkujem Senegalce. Bio sam gore. Kada sam video mladu damu kako vitla senegalskom zastavom, prišao sam joj da je izazovem. Zabavljali smo se - počeo je Santos:

- U euforiji sam joj rekao: "Daj svoj broj, daj svoj broj". Nije bilo zločesto, ali nije htela. Tako da nisam insistirao. Čak i kasnije, nisam to ponovo pominjao. Vratio sam se na tribine. Ovom prilikom se izvinjavam toj djevojci, mojoj ženi i deci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha

    1. februar 2024 | 10:47

    Daj malo! ;)

  • Zoki

    1. februar 2024 | 11:34

    Ko ne pokuša taj neće nikad dobiti 😉

  • Gledalac

    1. februar 2024 | 13:17

    I posle kažu mi smo napredni, a oni poludivlji?!? Kod nas hoće da se poubijaju suparnički navijači, a oni se zabavljaju, uživaju, komotno ode na protivničku tribinu da se zabavlja! Može li tako bilo gde u "naprednoj" Evropi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA