Vreme čitanja: oko 3 min.

Fudbaleri koji su zbog žena i razvoda izgubili skoro sve: Jedan igrao na Marakani, neki postali beskućnici...

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Rajan Gigs je ubedljivo platio najviše, ali i dalje uživa u luksuznom životu, dok je bivša žena Ešlija Kola, Čeril, ispala pravi dasa i nije mu uzela sve jer je bogatija od njega

  • 2
Ešli Kol Foto: Rotello / Shutterstock Editorial / Profimedia

Skandal koji je fudbaler Mančester Sitija Kajl Voker napravio, a gde je priznao da je napravio i drugo dete ljubavnici, danima unazad je glavna vest na skoro svim britanskim medijima!

Vokera čeka razvod sa suprugom Eni, kao i ogroman finansijski gubitak s obzirom na to da se nadodi da će ga ovo "švrljanje" koštati oko 20 miliona funti.

Nije Voker, naravno, jedini fudbaler koji je tokom ili psole karijere izgubio bogatstvo. Veliki broj njih danas nema ništa, ili su proglasili bankrot, a većina su igrali u Premijer ligi.

Rajan Gigs je ubedljivo najgore prošao, jer je bivšoj suprugi Stejsi svojevremeno morao da isplati 40 miliona funti. Par se venčao 2007. godine, imaju dvoje dece, a u avgustu 2017. su se razišli. Podsetimo, Gigs je poznat kao veliki ženskaroš i godinama je imao aferu sa ženom svog rođenog brata.

Luj Saha, takođe nekadašnji igrač Mančester junajteda, izgubio je celo svoje bogatstvo nakon razvoda, a sada radi kao savetnik mladih fudbalera da sačuvaju svoj novac.

- Mnoge žene nestaju čim se karijere njihovih muževa završe. I sebe ubrajam među njima. Život za te žene nije isti, kada se kod kuće nađu sa depresivnim muževima - objasnio je Saha.

Tijeri Anri je razvodom morao da se odrekne 10 miliona funti koliko je platio bivšoj ženi, dok je priznao i da se borio sa mentalnim problemima prve godine u Barseloni.


Anri je "pao" kada je njegova bivša žena pronašla poruke koje je nekadašnji napadač slao drugoj.

Dejvid Džejms je nekadašnji reprezentativni golman Engleske, zaradio je preko 20 miliona funti od karijere, igrao je 2013. protiv Crvene zvezde na Marakani kao čuvar mreže IBV-a, ali je u međuvremenu zapao u tolike dugove da je prodavao dresove da preživi.

Kada se razveo od supruge Tanje, Džejms je morao da joj plati tri miliona funti i to ga je navodno i te kako dokrajčilo.

Emanuel Ebue je bio jedan od najboljih desnih bekova Evrope igrajući za Arsenal, dok danas skromno živi. Čak je pre nekoliko godina izjavio da je siromašan i da je beskućnik.

Navodno, za sve je kriva njegova surpuga Aureli od koje se razveo i koja je prokockala veći deo novca kroz propale insvesticije.

Bivši levi bek Čelsija Ešli Kol platio je za razvod od Čeril Kol oko 3,5 miliona funti tokom razvoda 2010. godine.

Njih dvoje su bili zajedno četiri godine, nisu imali dece, dok je Čeril ispala pravi dasa s obzorom na to da mu nije uzela sav novac. Razlog - kao pevačica je bila bogatija od njega. Čak mu je ostavila i vilu od osam miliona, mada ju je Ešli varao svih tih godina.

Ešli Kol, Čeril Kol Foto: Focus Pictures / Pacific coast news / Profimedia

Ves Braun, nekadašnji defanzivac Junajteda, skoro je proglasio bankrot - iako je zarađivao 50.000 funti nedeljno tokom karijere. Naravno, bankrotirao je nakon razvoda.

Džejmi Rednap je morao da plati polovinu svog bogatstva, oko 15 miliona funti, zbog razvoda od Luis. Nedugo zatim pomenuti fudbaler oženio je Fridu Anderson i sa njom dobio sina.

Rej Parlou, nekadašnji fudbaler Arsenala, razvodom je izgubio 10 miliona funti, kao i vilu vrednu 2,5 miliona.

I Stiven Džerard je morao da plati oko dva miliona funti bivšoj ženi Aleks Kuran, dok je legendarni fudbaler Premije rlige 90-iz Pol Merson izgubio sve: oko sedam miliona funti, kuće, konje, pa čak i penziju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA