≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ronaldov Al Nasr sa 6:0 demolirao Mesijev Inter, Portugalac se sa tribina smejao Leovom debaklu!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Argentinac je na teren ušao tek u 83. minutu

  • 0
Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo Foto: Printskrin / X / pubitysport

Prijateljski sezonski Rijad kup privukao je u aktuelnoj godini veliki broj zvezda na terenu, a svi su sa nestrpljenjem očekivali okršaj Al Nasra i Intera iz Majamija. Spektakl kakav je bio najavljen nisu dobili.

U glavnom gradu Saudijske Arabije na terenu nije bilo Kristijana Ronalda usled problema sa povredom, ali ni Lionela Mesija od starta, pa su mnogi ostali razočarani.

Šta tek reći za rezultat! Domaćin je demolirao rivala sa ogromnih 6:0 uz het-trik fenomenalnog Andersona Taliske. Sam meč je ipak obeležen i pogotkom Ajmerika Laporta sa svoje polovine terena.

Dešavanja na terenu kompletirali su Otavio i Mohamed Maran, strelci preostala dva gola, a koliko je bilo neprijatno naći se u koži tima koji je razbijen najbolje govore slike Mesija nakon tri primljena gola tokom prvih dvanaest minuta.

Kamera je u momentu prikazla sliku Argentinca sa ne baš zadovoljnim izrazom lica i Portugalca kako se sa tribina smeši dešavanjima na samom terenu.

Interesantnu odluku doneo je trener američkog tima Tata Martino pa je na teren Mesija poslao u 83. minutu upravo pri rezultatu 6:0!

Navijači sa tribina su tokom meča dozivali Lea, dok je Taliska nakon šestog gola izveo poznatu Ronaldovu proslavu gola.

(Telegraf.rs)

Video: Protivnički treneri opsedali Ronalda za selfi: Njemu je prekipelo od toga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA