Vreme čitanja: oko 1 min.

Najveća ispala prelaznog roka: Spremili kamere da objave pojačanje, a onda je usledio šok

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Lionu su besni zbog Benrame

  • 0
Said Benrama Foto: AP/Tanjug

Prelazni rok u najjačim ligama sveta završen je u četvrtak u ponoć, a Olimpik iz Liona mogao bi da ponese epitet jednog od najvećih gubitnika kada su u pitanju transferi!

Francuski klub, koji je nedavno doveo i Nemanju Matića, imao je sve spremno da uživo na televiziji objavi da je Said Benrama njihov novi igrač. Kamere su čekale samo da se upale, međutim...

Izgleda da je Vest Hem taj koji je naprvaio grešku, barem ih Lion optužuje i tvrde da će poslati žalbu FIFA. Navodno Čekićari nisu na vreme dostavili svoju stranu sporazuma sistemu za uparivanje transfera (TMS).

Engleski mediji pišu da je Lion svoj posao završio 90 minuta pre kraja prelaznog roka, dok su od Vest Hema dobili ignorisanje kada su zatražili da i oni isto urade. bez obzira na to što su se dva kluba ranije sve dogovorila, dok je Benrama pristao da ide u Francusku.

Pomenuti fudbaler trebalo je da dođe na pozajmicu i iz Liona su ubeđeni da je Vest Hem namerno sabotirao dogovor. te da nisu ništa ni pokušali kada je u pitanju TMS.

- Olimpik iz Liona duboko žali zbog ove situacije i ove odluke, koja pokazuje dubok nedostatak poštovanja od strane Vest Hema i prema našem i prema igraču. Klub zadržava pravo da pokrene sve procedure za validaciju transakcije nakon događaja i da smatra Vest Hem odgovornim ako je potrebno - stoji u saopštenju između ostalog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA