≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bomba u Čačku: Bivši reprezentativac Srbije se vratio u Borac posle 17 godina!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko pojačanje u borbi za povratak u Prvu ligu Srbije

  • 2
Marko Milinković Foto: ANDREAS HILLERGREN / AFP / Profimedia

Velika vest za čačanski fudbal i generalno srpskoligaški karavan! Marko Milinković se posle 17 godina vratio u Borac i potpisao ugovor sa klubom koji se bori za povratak na nacionalni nivo takmičenja!

Te 2007. godine kao 19-godišnjak je napustio rodno mesto i obreo se u Slovačkoj u ekipi Košica, kasnije i u opremi Slovana iz Bratislave. Sada je odlučio da dođe na mesto gde je sve počelo.

- Brzo i lako sam se dogovorio sa rukovodstvom Borca jer su nam se ambicije u potpunosti poklopile. Moram istaći da nakon svih ovih godina ostvarujem neke svoje dečačke snove kada sam maštao da budem prvotimac Borca. Verujem da imam mnogo toga da dam Borcu ne samo kada je rezultat i plasman u viši rang u pitanju, već i kao iskusan sportista koji je mnogo toga proša u karijeri - priča Milinković za RINa i dodaje:

- Jedva čekam da obučem dres svog matičnog kluba i da se ovde na našem stadionu svi radujemo uspesima i povratku Borca na pozicije koje mu pripadaju. Imam dovoljno motiva i želje da opravdam poverenje, ali i mladima budem od velike pomoći u građenju njihovih karijera. Pozivam i sve naše Čačane da budu uz Borac i čvrsto sam ubeđen da dolaze neka lepša fudbalska vremena ovde kraj Morave.

Marko Milinković, FK Borac Čačak Foto: RINA

Milinković se u srpski fudbal vratio 2022. godine potpisom za Metalac iz Gornjeg Milanovca, a tokom karijere nosio je i oprmemu Genčlerbirligija, Eskišehira, Giresuna i Alaškerta. Za reprezentaciju Srbije jedini meč odigrao je 2009. godine protiv Južne Afrike u pobedi od 3:1. Ima i šest nastupa i tri gola za selekciju do 21 godine.

(Telegraf.rs)

Video: Horor povreda fudbalera Borca: Golman Žarkova mu slomio nogu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA