≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li vas ovo podseća na nešto? Egipatski sudija ušao u frku sa igračima nakon meča, sukob umalo eskalirao!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludnica posle kraja susreta

  • 2
Duel Hamarija Traore fudbalera Malija i sudije Mohameda Adela Foto: Printsrkin / X / Out of Context Football

Kup afričkih nacija ušao je u samu završnicu nakon utakmica četvrtfinala, koje je okončano ove subote. Obala Slonovače je na domaćem terenu uspela da se domogne plasmana u polufinale uprkos lošoj grupnoj fazi, pošto su nakon Senegala eliminisali i Mali.

Duel je ekipa odigrala sa desetoricom od 43. minuta kada je isključen Odilon Kosunu, a rival je u 90. minutu ispustio vođstvo koje je imao od 71.

U produžecima je gol Obala postigla u drugom minutu nadoknade, odnosno 122. minutu što je izazvalo opšte slavlje na tribinama, ali se gostima očigledno nije dopalo to što je sudija Mohamed Adel uopšte dozvolio da se toliko igra.

Umar Dijakite je bio junak svog tima, a posle gola je dobio i drugi žuti karton, međutim tu nije bilo kraja isključenjima. Fudbaleri Malija su napali arbitra koji je u samoodbrani odgurnuo jednog igrača, a potom i najratobornijem Hamariju Traoreu pokazao crveni karton posle kraja duela.

Odmah su u komentarima ljudi krenuli da prave poređenja sa pojednim situacijama, kao i jednom čuvenom sa lokalnih afričkih terena kada je sudija morao da beži kako ga igrači bukvalno ne bi linčovali.

U polufinalu AKN-a sastaće se Obala Slonovače i Demokratska Republika Kongo kao i Nigerija i Južna Afrika.

(Telegraf.rs)

Video: Ušli smo u šop Fudbalskog kluba Nica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    4. februar 2024 | 09:45

    Divljaci

  • Dejan

    4. februar 2024 | 10:52

    Ovo kao da se igra O LingLong Superliga, a Partizanu treba pobeda, pa teraj do 122. Jedina razlika je što bi njima svirali penal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA