≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan otvara kapije za Ligu šampiona za mlade: Besplatan ulaz na Bragu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa Nenada Stojakovića u sredu, u Humskoj, dočekuje portugalskog predstavnika u osmini finala

  • 2
Omladinci Partizana Foto: FK Partizan

Omladinska selekcija Partizana naredne srede, 7. februara od 15 časova, igra prvi meč osmine finale Lige šampiona protiv Brag na stadionu u Humskoj., a čelnici kluba su odlučili da svima onima koji žele da podrže igrače i trenera Nenada Stojakovića omoguće beplatan ulaz.

Crno-beli će za pomenuti duel sa Portugalcima otvoriti samo jednu tribinu - zapadnu, na koju će navijači Partizana moći da uđu besplatno, ali uz uslov da kod sebe već imaju preuzetu ulaznicu.

Besplatne ulaznice se mogu preuzeti od ponedeljka 5. februara, od 10 časova na prodajnom mestu "Ticketline Shop" Novi Beograd - Mercator Centar Beograd (Bulevar umetnosti 4, radno vreme 10:00 - 18:00h). Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice, uz lični identifikacioni dokument.

Preuzimanje ulaznica na blagajnama stadiona Partizan počinje na dan meča crno-belih i Brage, u sredu 7. februara od 12 časova i odvijaće se do početka utakmice. Kapije stadiona u Humskoj za duel sa portugalskim predstavnikom se se otvaraju od 14 časova.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti ili preuzeti ulaznicu, niti biti na stadionu bez pratioca.

Podsetimo, omladinci Partizana su plasman u osminu finala Lige šampiona izborili tako što su jesenas prvo u dvomeču eliminisali rumunsku Univerzitateu, a porom i moldavski Šerif.

Nažalost, nisu imali sreće u žrebu za prolečni deo takmičenja, jer portugalska Braga važi za jedan od najjačih timova u drugoj fazi, ali se crno-beli nadaju da, uz povoljan rezultat na svom stadionu, mogu da naprave još jedan iskorak u elitnom takmičenju mladih timova.

(Telegraf.rs)

Video: "Partizan je živ, vratili smo respekt rivala": Duljaj zadovoljan i uprkos lošim pripremama na Kipru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA