≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poketino otkrio: "Mudrik ima neverovatan potencijal i kvalitet, međutim..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukrajinac plaćen vrtoglavih 100 miliona evra...

  • 0
FK Čelsi - FK Liverpul Foto: Tanjug / AP

Menadžer Čelsija Maurisio Poketino izjavio je da je ukrajinski fudbalski reprezentativac Mihail Mudrik izgubio mesto u startnoj postavi londonskog kluba zbog loše forme, prenose britanski mediji.

Ukrajinski fudbaler je pre godinu dana stigao u Čelsi iz Šahtjora uz obeštećenje od oko 100 miliona evra sa bonusima. Međutim, Mudrik je postigao samo četiri gola na 41. meču za londonski klub.

- To je vrlo jednostavno i radi se o formi. Ako si u formi i ako je zadržiš - igraćeš. Ako ne zadržiš formu ideš na klupu. Mudrik je sada na klupi za rezerve - rekao je Poketino.

Mudrik je ove sezone bio u startnoj postavi Čelsija na samo devet utakmica u Premijer ligi.

- Mudrik ima neverovatan potencijal i kvalitet i toga smo svesni. Međutim, fudbal je timska igra, on mora da razume neke stvari. Nije mu ovo tenis. On mora da se prilagodi timskoj igri, a za sve to je potrebno vreme - dodao je menadžer Čelsija.Fudbaleri Čelsija će danas na svom terenu dočekati Vulverhempton u 23. kolu Premijer lige.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Povreda fudbalera Partizana pripremama na Kipru: Šepajući izašao sa terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA