Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo jasan dokaz da je Inter najbolji tim u Italiji?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiče se utisak da niko ne može da ih zaustavi

  • 0
FK Inter Foto: AP/Tanjug

Dobili su fudbaleri Intera u nedelju veče derbi Serije A protiv Juventusa rezultatom 1:0 i čini se da krupnim koracima idu ka naslovu prvaka!

Neroazuri sada imaju četiri boda više od pomenutog rivala i meč manje, ali ono što navijačima daje za pravo da veruju u titulu jeste činjenica da Inter deluje nepobedivo.

Naime, četa Simonea Inzagija je od polovine januara pokazala da je trenutno najbolja ekipa u Italiji i za svega nekoliko dana pobedila je Lacio, Napoli, Fiorentinu i sada Juve.

Prva dva rivala su pala u okviru Superkupa! Serija je počela 19. januara (dobili Lacio sa 3:0), zatim je 22. pao i aktuelni šampion Napoli (1:0). Na teškom gostovanju u Firenci dobili su 1:0 28. jaunara i sada glavnog rivala za titulu identičnim rezultatom.

Ono što posebno privlači pažnju jeste to da je Inter u ova četiri meča uspeo da sačuva mrežu, a vredi pomenuti da su tokom sezone Lacio i Napoli dobili i u Seriji A.

Sa Juventusom u Torinu su odigrali 1:1, Romu su dobili sa 1:0, a gradskog rivala Milan sa čak 5:1. Štaviše, imaju samo jedan poraz - i to od Sasuola u septembru (2:1).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA