Vreme čitanja: oko 2 min.

Išao na Mundijal, bio na korak od Barse, ponizio Real, pa otkrio: "Dva puta sam ležao u zatvoru"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Autobiografija koja će privući veliku pažnju u Španiji

  • 0

Iako je 15 godina igrao u Primeri, bio na korak od Barselone i ponizio Real u Madridu, nekadašnji reprezentativac Španije Huanele tek sada je dobio određenu vrstu popularnosti koju je, kao igrač, verovatno i ranije zaslužio!

Međutim, ovoga puta je njegova autobiografija bila povod da gostuje u medijima i objasni svoju stranu priče, te prizna kako je dva puta završio u zatvoru.

- Ova knjiga govori moju istinu. Život nisu ružine boje i zato sam napisao knjigu. Uradio sam neke dobre, ali i neke loše stvari - počeo je Huanele razgovor za "Cadena SER".

Za Tenerife je igrao pet godina, od 1994. do 1999. godine, a u tom prelaznom roku bio je na korak od odlaska u Barselonu. I to kao reprezentativac Španije, učesnik Svetskog prvenstva u SAD. Doduše, kao rezervista.

- Desio se trenutak kada je Barsa birala između mene, Ivana Iglesijasa, Abelarda i Manjarina za 100 miliona pezeta. Na kraju su izabrali Iglesijasa, a ja sam otišao u Tenerife i bio sam srećan.

U Tenerife je stigao iz Sportiga iz Hihona, u čijem dresu je napravio šou na Santjago Bernabeu i driblinzima je ponizio čuvenog Fernanda Jera koji ga je nedugo zatim polomio na centru.

- Vodili smo sa 2:1, ostalo je još 10 minuta, pokušavao sam da držim loptu... Jero me je stigao i snažno faulirao, a Zamorano je došao, zgrabio me za kosu i rekao: "Mi smo Real i ovo ne sme da se radi."

Tokom svog boravka u Saragosi, od 1999. do 20004. dijagnostifikovana mu je bioplarnost i patio je od depresije. Morao je da uzima lekove, da bi posle karijere završio u zatvoru.

- Prvi put sam ležao tri meseca. Gurnuo sam momka u baru, prijavio me je. Drugi put zbog bivše partnerke, godinu dana. Probušio sam joj gume na kolima. Vreme u zatvoru mi nije koristilo. Nisam stekao nijednog prijatelja, ne bih to nikome poželeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA