Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je Srbija izgubila igrača Bajerna? FSS pregovara sa ocem, evo šta Pavlović kaže za poziv Nagelsmana

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemački mediji, s druge strane, pišu da je Aleksandar bliži klupi Pancera

  • 12
Aleksandar Pavlović, FK Bajern Foto: Bernd Feil/M.i.S. / imago sportfotodienst / Profimedia

Da li je Srbija izgubila Aleksandra Pavlovića, iako se u jednom trenutku činilo da je vezni fudbaler Bajerna bliži da nastupa za Orlove nego za Nemačku? Sudeći po informacijama nemačkih medija, stiče se utisak da je fudbaler bliži dresu Pancera - mada FSS ne odustaje!

Naime, portal "Frankfurter Rundsghau" se bavio usponom Pavlovića i njegove igre i tom prilikom su istakli da je Fudbalski savez Srbije uveliko u akciji da ga privoli da se okrene ka Beogradu, ali...

- Nagelsman ne bi trebalo da čeka predugo da pozove Pavlovića. Mladi igrač, sin srpskih roditelja, rođen je u Minhenu, ali može da igra i za domovinu svojih roditelja. Prema informacijama Skaj-a, srpski savez koji se plasirao na EURO 2024. već je izrazio interesovanje za Pavlovića. Međutim, prema saznanjima, izgleda da 19-godišnjak više vidi svoju budućnost u dresu "saveznog orla" (Nemačke) - piše u tekstu pomenutog portala.

Telegrafu je, s druge strane, potvrđeno da FSS ulaže ogromne napore tokom razgovora sa ocem fudbalera Bajerna, ali da i dalje nije poznato za koga će Pavlović nastupati.

Takođe, i predsednik Bajern Herbert Hajner ističe da je Pavlović u dobroj situaciji da zaradi svoj debitantski poziv za nacionalni tim Nemačke, pre svega zbog dobrih partija u dresu Bavaraca.

- Srećan sam što se Aleks Pavlović tako dobro razvio. On dobija svoju šansu i koristi je na najbolji mogući način. Igra odlično, miran je na lopti i ima dobru viziju. Ako ovakjo nastavi, siguran sam da će dobiti svoju šansu u reprezentaciji. Ali videćemo da li će se to desiti baš pre Evropskog prvenstva - rekao je Hajner za "Skaj."

A sam Pavlović, na pitanje da li ga je selektor Nagelsman kontaktirao, uz širok osmeh je rekao nemačkim medijima:

- Neću ništa da govorim na tu temu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    6. februar 2024 | 10:12

    Ako odbije poziv"Elfa"sam sebi zatvara vrata Bajerna i Bundes lige,sa nasom bagrom iz saveza ne treba imati apsolutno nikakav sportski odnos,cega se dotaknu sve upropaste zarad svojih licnih novcanih interesa

  • Ivan

    6. februar 2024 | 11:32

    Licno nikad ne bih igrao za drugu reprezentaciju, a da nije Srbija, ali ja sam Srbin rodjen i odrastao u Srbiji, a on je Srbin rodjen i odrastao u Nemackoj, velika razlika. Ukoliko Nemacku oseca kao svoju zemlju, sve ostalo je nevazno, ne treba se ponizavati, zahvaliti mu se i pozeleti mu srecu, uostalom ne bi bio prvi Srbin u reprezentaciji Nemacke, ta cast je pripala Marku Marinu.

  • borakonj

    6. februar 2024 | 11:20

    Bezi mali sto dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA