≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uzeo trofej sa Partizanom, bio miljenik Grobara, oženio se lepoticom i sada uživa u Španiji

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada je 1998. godine potpisao za Valjadolid, Isailović nije ni slutio da će se na kraju skrasiti na Pirinejima

  • 10
Dragan Isailović Foto-kolaž: Instagram/draganisa, MN Press/Nebojša Paraušić

Igrao je za Partizan samo jednu sezonu, ali je Draganu Isailoviću i to bilo dovoljno da uđe u srca navijača crno-belih! Najviše zbog gola Kroaciji u kvalifikacijama za Ligu šampiona (1:0), kao i zbog 13 pogodaka u sezoni kada je Parni valjak uzeo Kup.

Brzonogi Isa je bio čudo od igrača, u Humsku je stigao posle "školovanja" u Radničkom iz Obrenovca, Čukaričkom i Zemunu, da bi već 1998. napustio Partizan i potpisao za Valjadolid.

Nije tamo dobio fudbalsku šansu, i povrede su učinile svoje, ali je njegov čitam život vezan za pomenuti grad s obzirom na to da se u Španiji oženio, dobio sina i ćerku, te dugi niz godina drži "Ingoal Club."

Zajedno sa dvojicom partnera otvorio je 2017. klub u kom je akcenat bačen na "padbol", sport koji povezuje fudbal, tenis, odbojku i skvoš. Tokom pandemije korona virusa imao je žestok udar na budžet, jer mu vlasti nisu dozvoljavale rad.

Tada je dao jedan opširan intervju za list "AS" u kom se požalio na situaciju.

- Uprkos 2.000 kvadratnih metara skladišta u kom se nalaze dva mala fudbalska igrališta, sedam metara visine i dvoja velika vrata koja pomažu da se vazduh pročisti, niko nije želeo da se bavi mojim slučajem. Ponudio sam komisiji da bi olakšao rad “tragačima”, da vodimo evidenciju o imenima onih koji igraju, da su grupe u pitanju, da igraju pod maskama nakon merenja temperature i davanja dezinfikovane lopte, da nema tuširanja … Ali ništa. Institucije se ograničavaju na to da im je žao i da je “takva polovina Španije.

Ipak, sudeći po fotografijama koje kači na Instagramu, Isailovićev biznis je ponovo zaživeo i "Ingoal Club" i dalje radi. Pored poslovnih, Isa deli i privatne fotografije i jasno se vidi da je oženio lepoticu - Karolinu.

Sin Aleksndar je krenuo njegovim stopama i počeo je da trenira fudbal u Valjadolidu. U jednom trenutku potpisao je za Benfiku, dok je nastupao i za mlađe kategorije srpske reprezentacije.

Navodno su se za njega interesovali i Mančester Siti i Vulverhempton, dok je trenuto bez kluba posle epizode u austrijskom niželigašu Veicu. Aleksandar ima sestru Kris.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailo

    7. februar 2024 | 09:08

    Čudo od igra a je šekularac, bora kostić, džajlć, melić, šestic, Pančev, prosinečki, sušić, i mnogi drugi, sa kim bi ovaj mogao da se poredi. Nisam čak ni čuo za njega. U samom partizanu ima na desetine asova sa kojima on ne moze da se poredi.

  • Ovo

    7. februar 2024 | 10:21

    lepotica ?

  • Aca

    7. februar 2024 | 12:38

    Ima dečko debeo al novčanik xa,xa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA