≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li će se Murinjo zbog ćerke i supruge odlučiti za ovaj neočekivan potez i postati trener Srbinu?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Portugalac opet u Čelsiju, sasvim je moguće

  • 0
Žoze Murinjo Porodica Foto: BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvuči pomalo neverovatno, ali engleski mediji sve više pišu o tome da bi Žoze Murinjo uskoro mogao da se vrati u Čelsi i pokuša da ih izvuče iz krize!

Tamošnji "Dejli Mejl" navodi da Portugalac nikada nije zatvorio vrata klubu u kom se proslavio i da bi porodica mogla da odigra klučnu ulogu.

Naime, oni već žive žive u vili od 25 miliona funti u Londonu i navodno čekaju Žozea da im se priključi. Ćerka Matilda drži poznatu draguljarnicu u zapadnom Londonu, a sin Žoze Džunior je trener u usponu. Naravno, tu je i supruga Farija s kojom je 35 godina u braku.

Od rastanka sa Romom, gde tekuću sezonu nije započeo sjajno, Murinjo se povezivao sa Barselonom, čak i sa Napolijem, dok je Maurisio Poketino, sadašnji menadžer Plavaca, istakao da i dalje ima podršku uprave. Uprkos tome što su 11. na tabeli sa 31 bodom.

Podsetimo, Murinjo bi, u slučaju povratka na Stamford Bridž, bio menadžer srpskom golmanu Đorđu Petroviću koji je jedina svetla tačka kluba u poslednje vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA