≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Seol želi u Zvezdu, ali ga klub ne pušta! Posao kvari i Fenerbahče koji bi Korejca u svojim redovima

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prava zbrka

  • 0
Jung Vu Seol Foto: Steve Cho Kyewoong/Penta Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crvena zvezda je odlučila ove zime da krene u lov po beka, a kao prva i glavna opcija se izdvojio reprezentativac Južne Koreje Jung Vu Seol, koji nastupa za Ulsan, a čini se kao da će tamo i ostati, čak i uprkos velikom interesu aktuelnog šampiona Srbije.

Kako tvrde mediji iz Južne Koreje, Jung Vu Seol je izrazio želju da dođe u Crvenu zvezdu, međutim, Ulsan nije baš rad da ga pusti ove zime, jer trener ovog kluba insistira na njegovom ostanku u klubu do kraja ugovora.

Tehnički direktor Zvezde Marko Marin je otišao i u Katar na Azijski Kup kako bi pričao sa Seolom, što se njemu dopalo, pogotovo jer bi praktično imao zagarantovano mesto u startnih 11 jer pokriva pozicije i levog i desnog beka, ali ono što nisu uračunali, to je trener Ulsana Mjung Bo Hong i njegove želje.

Takođe, ono što bi moglo da napravi probleme Zvezdi jeste i ponuda Fenerbahčea za ovog fudbalera.

Podsetimo, prelazni rok u Srbiji traje do 16. februara, do kada Zvezda ima vremena da ubedi fudbalera, ali i trenera Ulsana da pusti Junga u Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA