≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neobična scena na utakmici: Čovek pijuckao piće, a onda je primetio da nešto nije u redu sa njegovom glavom...

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vatra je zahvatila njegovu kosu

  • 0
Vatra zahvatila kosu navijača Seltika tokom utakmice Foto: Printskrin / X / hooliganscz1999

Tokom nedelje odigrano je vanredno 25. kolo Premijeršipa u Škotskoj koje je proteklo bez kiksa najvećih rivala iz Glazgova, iako su i jedni i drugi bili jako blizu takvog ishoda.

Rendžers je u utorak u 72. minutu golom Toda Kantvela slomio otpor Aberdina 2:1, dok je istim rezultatom Seltik u sredu u Edinburgu uspeo da izvuče živu glavu u okršaju sa Hibernijanom.

Sve do drugog minuta sudijske nadoknade na semaforu je pisalo 1:1, a onda je kazneni udarac u gol pretvorio Adam Ajda. Šou na terenu delom se prenet i na tribine, posebno u gostujući sektor, gde je jedan od navijača imao posebno neobičan zadatak.

Naime, dok je pijuckao piće stariji gospodin je primetio da nešto nije u redu i to ni manje ni više nego na njegovoj glavi. Vatra je zahvatila njegovu kosu, zbog čega je on panično rukom probao da ugasi istu.

Deluje da je u tome i uspeo relativno brzo, mada i dalje ostaje pitanje kako se sve dogodilo. Pretpostavka je da ga je pogodilo neko zalutalo pirotehničko sredstvo i moramo reći da je zaista dobro prošao.

(Telegraf.rs)

Video: Navijač Seltika, a nosi šal sa Zvezdinim i Rendžersovim obeležjima: Hit razgovor na ulicama Glazgova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA