≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Javor pred Partizan ostao bez jednog od najboljih igrača, bivši napadač crno-belih se preselio u Tursku!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivanjičani bez ofanzivca u nastavku sezone

  • 0
Petar Gigić Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Duelom Radnika i Čukaričkog u petak se nastavlja sezone u Superligi Srbije, a večiti rivali će na teren već u subotu. Partizan kao lider šampionata želi da prekine neprijatan niz bez titule, a za tako nešto biće im potrebna perfektna polusezona koju započinju u Ivanjici.

Dvanaestoplasirani Javor ugostiće igrače Igora Duljaja u okršaju koji bi mogao da ukaže gde se trenutno nalaze crno-beli posle priprema na Kipru i da li je još nešto potrebno ispraviti pred naredne izazove.

Posao Partizana biće donekle olakšan nakon odlaska vrlo važnog igrača iz redova protivničke ekipe. U pitanju je Petar Gigić, napadač koji je u jesenjem delu sezone postigao tri gola i imao isto toliko asistencija, a njegova nova destinacija biće Turska.

Klub je objavio da je posle 18 meseci i 54 nastupa uz ukupno 12 golova i 9 asistencija ofanzivac potpisao ugovor sa tamošnjim članom druge lige Bolusporom.

Gigić je inače bivši fudbaler upravo Partizana, za koji je od 2019. do 2021. odigrao svega tri meča. Interesantno je da je i pored velikog superligaškog iskustva Gigić i dalje u najboljim godinama karijere (26) i osim crno-bele opreme nosio je dresove i OFK Beograda, Mačve, Ujpešta, Novog Pazara i Železničara iz Pančeva.

(Telegraf.rs)

Video: Ljuljaj Javore: Bivši igrač Partizana dao gol Vojvodini za izjednačenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA