Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograd domaćin narednog Kongresa UEFA, Džajić jasan: "To je čast i privilegija"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imamo sasvim dovoljno vremena da se pripremimo za ovaj veliki izazov i siguran sam da ćemo biti na visini zadatka"

  • 3
Nedimović, Džajić, Šurbatović, Tanjga Foto: FSS

Pariz je u četvrtak bio domaćin Kongresa UEFA, a odluka koja je najviše obradovala čelnike Fudbalskog saveza Srbije tiče se domaćinstva narednog sastanka 2025.

Trećeg aprila naredne godine Beograd će ugostiti predstavnike svih fudbalskih asocijacija Evrope, što je posebno obradovalo predsednika FSS Dragana Džajića.

- Odluka UEFA da domaćinstvo narednog Kongresa dodeli našoj organizaciji, za sve nas koji radimo u srpskom fudbalu mora da bude čast i privilegija, ali pre svega ogromna odgovornost i obaveza da dokažemo da smo dostojni ukazanog poverenja. Beograd je prepoznat kao dinamičan grad sa bogatom fudbalskom tradicijom i sposobnošću da organizuje jedan od najznačajnijih događaja u evropskom fudbalu - istakao je Džajić i dodao:

- Imamo sasvim dovoljno vremena da se pripremimo za ovaj veliki izazov i siguran sam da ćemo biti na visini zadatka. Kongres u Beogradu je važan korak u daljem jačanju veza između Fudbalskog saveza Srbije i Evropske fubalske unije, kao i prilika da razmenimo iskustva i ideje sa kolegama iz drugih zemalja.

Tokom večeri naša selekcija će saznati i imena rivala u narednom ciklus Lige nacija.

(Telegraf.rs)

Video: Džajić: Ovu godinu pamtićemo po uspehu ikvalifikacijama za prvenstvo Evrope

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nes

    8. februar 2024 | 17:05

    Ovaj će zaboraviti posle 3 dana , zato je tu bivši ministar poljoprivrede , kakve veze ima poljoprivreda i fudbal to samo bog zna.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    8. februar 2024 | 16:03

    Нека вам је са срећом домаћинство УЕФА конгреса у Београду. Када буде изграђен и нови Национални стадион у Сурчину, бићемо светско чудо. Не само на Балкану и Европи. Већ заиста у свету.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA