Vreme čitanja: oko 1 min.

Adžić pakovao, Džin pogađao, Čukarički silan na startu proleća u SL

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuka dala dva gola posle 20 minuta, Radnik nije imao šanse

  • 0
Igor Miladinović Printskrin: Arena Sport

Ubedljivom pobedi u Surdulici rezultatom 3:0 (2:0), fudbaleri Čukaričkog otvorili su prolećni deo Superlige i obradovali novog trenera Gordana Petrića na njegovom debiju!

Čuka je pitanje pobednika protiv Radnika praktično rešila posle uvodnih 20 minuta, kada su Luka Adžić i Igor Miladinović imali svoj mali šou. Prvi je bio dvostruki asistent, drugi je oba puta pogađao.

Prvi gol viđen je već u 40. sekundi meča. Miladinović i Adžić odradili su dupli pas, te je popularni Džin praktično iz svlačionice doneo vođstvo Brđanima.

Ono je duplirano u 18. minutu. Opet je Adžić bio paker, sjajno je proigrao Miladinovića u kaznenom prostoru i na semaforu je stajalo 2:0 za goste. Za kraj, Sadik Abubarak je u 73. minutu postigao autogol - posle kornera Marka Docića sa desne strane.

Čukarički je ovom pobedom došao do 32 boda i ostaće na četvrtom mestu i posle ovog 20. kola, inače onog koji je trebalod  se igra sredinom decembra. Radnik je, s druge strane, ostao zakucan za dno sa 11 bodova.

U nastavku možete pogledati i golove sa utakmice:

Video: 40 sekundi je bilo potrebno da fudbaleri Čukaričkog zadaju gol Radničkom

ž

Video: Gol u 18. minutu za Čukarički, opet strelac Igor Miladinović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA