Vreme čitanja: oko 1 min.

Liverpul siguran na "Enfildu", Totenhem posle preokreta bolji od Brajtona

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Četa Jirgena Klopa čuva tron...

  • 0
Liverpul-Barnli Foto: Tanjug.rs/AP

Odigrano je još pet mečeva u okviru 24. kola Premijer lige, a pobede su izvojevale ekipe Liverpula, Totenhema, Brentforda, Šefilda i Fulama.

Izabranici Jirgena Klopa su sigurnom igrom upisali vredna tri pobda u borbi za titulu pošto su savladali Barnli rezultatom 3:1. Liverpul je došao u vođstvo pogotkom Žote posle kornera, da bi do odlaska na odmor Barnli uspeo da izjednači preko Dara Ošeja.

Ipak, u nastavku su "crveni" preuzeli inicijativu i golovima Dijaza u 52. odnosno Nunjesa u 79. minutu osigurali trijumf.

Zanimljiv meč između Totenhema i Brajtona pripao je "pevcima", koji su posle preokreta trijumfovali protiv De Zerbijeve čete.

Gosti su do vođstva došli u 16. minutu kada je siguran sa 11 metara bio Gros. Taj rezultat bio je aktuelan sve do 61. minuta kada je izjednačenje doneo Sar.

Ange Postekoglu je samo minut kasnije na teren poslao Sona, a to mu se isplatilo u 96. minutu kada je mrežu na asistenciju Korejca pogodio Brenan Džonson i doneo veliku pobedu svom timu.

U ostalim mečevima Brentford je kao gost slavio protiv Vulvsa rezultatom 2:0, Šefild je takođe kao gost savladao Luton sa 3:1, dok je Fulam identičnim rezultatom, ali kao domaćin, bio bolji od Bornmuta.

REZULTATI

Fulam-Bornmut 3:1 (2:0)

Liverpul-Barnli 3:1 (1:1)

Luton-Šefild 1:3 (0:2)

Vulvs-Brentford 0:2 (0:1)

Totenhem-Brajton 2:1 (0:1)

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA