Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi Pazar se ponovo oglasio: "Mi ne otkrivamo nikakvu toplu vodu, jer ovo zna celokupna fudbalska javnost..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Mi posle današnje krađe u Pančevu nemamo više šta da izgubimo"

  • 4
FK Novi Pazar - FK Čukaricki Foto: Elmedin Hajrovic/ATA Images

Subotnjim mečevima započeo je prolećni deo sezone u Superligi Srbije, a već posle prvog kola bilo je tenzija i primedbi na sudije.

Naime, čelnici Novog Pazara su nakon remija sa Železničarom imali zamerke na račun glavnog arbitra meča, te zatražili ostavku prvog čoveka sudijske organizacije, Dejana Santrača.

Klub iz grada na Jošanici se oglasio drugim saopštenjem i najavio da će se u nedelju obratiti Odeljenju za integritet UEFA.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- K Novi Pazar obratiće se sutra,(11.02.) Odeljenju za integritet UEFA-e, zbog tendencioznog selektiranja sudija od strane predsednika sudijske organzacije Dejana Snatrača. Istovremeno, kako predviđaju pravni akti FIFA-e, najkasnije do 15 časova,(24 sata od završetka utakmice) biće prosleđen materijal Svetskoj fudbalskoj organizaciji sa utakmice Železničar Pančevo - Novi Pazar, na kojoj je Santračev lični prijatelj sudija Ivan Stamenković pokazao elementarno fudbalsko neznanje i ljudski nemoral. Da su naše tvrdnje tačne ilsustrujemo podatkom da je u Prvoj ligi Srbije 22/23, sudija Stamenković na čak sedam utakmica “delio pravdu” Železničaru. U tekućem prvenstvu Super lige, već je sudio tri puta i uvek kad je Železničar bio domaćin i na svim utakmicama su gosti oštećeni, Čukarički, Napredak i Novi Pazar. 

- Ovo ne radimo samo zbog Novog Pazara već zbog svih ljubitelja fudbala koji su oterani sa stadiona i tribina zbog raznih Santrača i Stamenkovića. Mi ne otkrivamo nikakvu toplu vodu, jer ovo zna celokupna fudbalska javnost, ali zbog straha od osvete “glasno” šuti. Svesni smo da će posle ovoga uslediti osveta onih u čijim su rukama i “nož i pogača”, ali smo spremni da idemo do kraja i podneseno i najveću žrtvu samo da stvari isteramo na čistac. Mi posle današnje krađe u Pančevu nemamo više šta da izgubimo. 

- Utakmice PRVE LIGA SRBIJE 22/23 koje je sudio Železničaru Ivan Stamenković: 1.Kolo: Železničar - Zlatibor - (glavni sudija) Stamenković 8.Kolo: Indjija - Železničar - (glavni sudija) Stamenković 16.Kolo: Zlatibor - Železničar - I. Stamenković 20.Kolo: Grafičar - Železničar - (IV sudija) I. Stamenković 23.Kolo: Železničar - Indjija - (glavni sudija) I. Stamenković 27.Kolo: Železničar - Loznica - (IV sudija) I. Stamenković 28.Kolo: Železničar - Imt - (glavni sudija) I. Stamenković.

(Telegraf.rs)

Video: Železničar ponovo vodi protiv Pazara, Romanić pogodio!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    11. februar 2024 | 11:27

    Ovaj Stamenković sudi svaku utakmicu Železničara kod kuće.🤣🤣🤣 Ako ovo ima još negde na svetu glavu na panj stavljam. Juče onaj Šegrt poveli kad je Voždovac dao gol, dva vara gledana, izmene, prekidi, čovek tri minuta nadoknadio, i ta tri minuta isekao prekidima. Da se ne lažemo, Santlač je i doveden po stranačkoj direktivi da odredi šampiona, da odredi ko će u evropu, a ko će u drugu ligu.

  • RSK

    11. februar 2024 | 03:30

    Gospodin Santrac radi po nalogu Boga Sunca.

  • beware of organized gangstalking

    11. februar 2024 | 00:26

    pa ko da da je fejsal mulić ušao u njih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA