Vreme čitanja: oko 1 min.

Posrnuli velikan otpustio trenera posle loših rezultata: Vreme je za buđene "Dinosaura"?

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne cvetaju ruže ni najmanje u Hamburgu

  • 1
Tim Valter, HSV Foto: Profimedia

Fudbaleri HSV-a će u nastavku sezone imati novog trenera, pošto su ovog jutra odlučili da otpuste Tima Valtera, kao i njegove pomoćnike, koji nisu baš briljirali u Cvajti ove sezone, iako su još na trećoj poziciji i u veoma dobrim šansama da se vrate u Bundesligu.

HSV dugo već kuburi u Cvajti, jednostavno ovaj velikan ne može da se vrati u Bundesligu nakon ispadanja, nekoliko puta su bili blizu, a ove sezone su ponovo među favoritima.

Nakon odigranog 21 kola, oni se nalaze na trećoj poziciji sa 37 bodova, pet manje od vodećeg Sent Paulija, ali i dva od drugoplasiranog Holštajn Kila, koji ima 39 bodova na poziciji koja vodi u Bundesligu iduće sezone.

Odlučili su na severu Nemačke i da jednostavno trener Tim Valter nije idealan izbor, pošto je u četiri kola u drugom delu sezone imao dve pobede, ali i dva poraza, što očigledno nije ono što se traži na Volfskpark stadionu.

Osim Valtera, otkaze su dobili i Julijan Hubner i Filip Tapalović koji su radili kao njegovi asistenti.

Klub će voditi Merlin Polcin dok se ne pronađe rezerva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    12. februar 2024 | 09:44

    Hsv je tim koji jednostavno ne zeli povratak u BUNDES ligu,da su hteli ukazak vratili bi se expresno a ne da igraju CVAJTU vec sedmu sezonu uzastopno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA